woensdag 23 december 2009

New Finds (again..) @ Topshop

Yes, I plead guilty. I bought some stuff again! Both boots I've been longing for for like.. months. Now they will be mine. I was also looking for a pair of skinny leatherlook pants (that won't be loose at the bottom), hopefully these are the right ones. They're from the Tall-collection, so they will be tall enough anyhow (finally!). The chunky knitted scarf I found by accident and liked it. Looks like it will keep me warm without the itching (it's acrylic). What do you think?

15 opmerkingen:

  1. Prachtig weer! Ik heb een sequin harem broek van de Tall collectie besteld, van 75 pond naar 35 pond! Die enkellaarsjes heb ik ook nog in mijn mandje gehad en die leatherlook legging ziet er echt SUPER uit!! Ik wil eigenlijk die echt leren legging wel hebben maar vind 90 pond nog steeds een flinke prijs voor een legging..

    Veel plezier op wintersport en fijne feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeeeeeh die Emma Cook wedges staan op m'n wishlist! Weet niet of ik ze ooit echt ga kopen, maar ik vind ze zo mooi <3.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. omg omg omg.. ik ben niet zo'n fan van de sleehakken maar de rest is echt too die for!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leukleuk! Die eerste Emma Cook Wedges heb ik ook, ben er zooo blij mee! Maar ik moet zeggen, ze zijn behoorlijk hoog, als ik ze te lang aan heb krijg ik lichtelijk kramp in m'n voeten haha, maar dat heb ik er uiteraard graag voor over ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. just love topshop. Nice blog you have, maybe you would like to take a look at our danish blog (:
    do now follow.
    -Trine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jij ook mooie spulletjes; die legging had ik ook gezien maar wilde toch de gok wagen en die echt leren bestellen, ben benieuwd! Ik heb die ring trouwens van eBay, echt zilver and cheap! Als je de verkoper wil moet je maar even een gil geven :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldige items! & je gaat echt super blij zijn met die leren legging!
    Hij zit GODDELIJK! Ik heb m ook aan op die laatste post met die oversized tuniek aan!

    Heel veel plezier op wintersport en fijne kerstdagen, meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. superr! ik zoek ook nog zo'n legging deze ziet er heel mooi uit en niet zo fake als dat ik meestal zie;p leuke aankopen verder!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja ik las het inderdaad! Nou zag ik dat de sale vandaag echt begonnen was en dat ze een paar nieuwe dingen toegevoegd hadden, dus ik heb ook een new finds again.. haha, en heb die legging ook besteld! Kan het altijd terugsturen!

    Ik heb hem voor je opgezocht en ik dacht ik kijk even of ze er nog op staan, maar niet dus! Ik denk dat ze wel weer komen want het is een grote seller! Zijn naam is www.silvershake.com, als je zoekt op 45MM extreme ring moet je hem tegenkomen als ie terug is..
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie aankopen, die zwarte laarsjes rechtsbovenin zijn echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wauw die eerste laarzen zijn echt mooi !!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. reading your post and i do believe you are born to be a fashion blogger.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails