maandag 28 juni 2010

BACK TO BASIC: ALLSTARS



For a while now I was wondering wheter I should take black Converses or white ones.. So why not take both of them? I will definitely take them with me to my trip to Rome and France this summer. I suppose I have to do a lot of walking during these trips, so comfortable shoes are a Godsend. Because I wrecked my other pairs (yep, I already owned like.. 15 pairs in all different shapes and colors), this time I bought them in real leather. You might not see that much of a difference, actually.. I can definitely feel it! :)

25 opmerkingen:

  1. Hahaha waarom high heels, wedges en beauties kopen wanneer je eigenlijk altijd op deze heerlijke allstarsjes kan lopen:P!Hahaha
    Nou omdat we niet altijd in een comfi mood zijn en pijn willen lijden om er fab uit te zien! Hahaha ik heb t gevoel dat dit weer eens een lang bericht gaat worden! But who cares! Nou meid, ik ben ook in luvvve with those 2 beauties. Ik heb de ultra lage int zwart en wil ze eigenlijk ook in beige!Ik d8 dat 1 paar wel genoeg zou zijn maar als ik jou collectie hoor dan kan ik gerust die van mij gaan halen! En lekker vakantie nr Rome en France, I'. really jealouss girl!
    Oeps, toch wel weer lange comment geworden! Haha hoe moe dat zijn als ik jou in real life zou spreken!Haha, komt dan geen eind aan!
    Nou ik stop nu echt hoor.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel verstandig om schoenen te kopen waar je lekker op kunt lopen. Moet ik ook vaker gaan doen... Heb vandaag namelijk weer een huge blaar opgelopen haha! Maar goed wie mooi wilt zijn moet op de blaren lopen ;)

    Anyways, goede investering meis! Wist niet dat ze die ook in het leer hadden!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha wennen?Ik vind het geweldig die lange posts hoor!Haha ik zie het al voor me hoor, wij twee, constant aan de praat:)!
    Jah op vakantie moet t vooral comfi zijn hoor!Had ik afgelopen vakantie in Barca ook! Je kan wel iets geweldigs aantrekken maar dat ga je niet lang trekken. Zeker als je veel gaat lopen enzo! Normale low allstars staan altijd heel lomp bij mij dus ik ben superblij dat ze nu van die hele lage hebben!Just made for moi!
    En nog over mn vorige post...Die wedges lopen echt hemels!Geweldig gewoon. Die van jou zijn toch van newlook ofniet?
    Helaas was t leren short de enige met dit model!En meid, mij kont is ook niet de kleinste hoor;)!Dat krijg je met een half caribische achtergrond. Lot of trunk!!Dus jij past zeker gewoon in dit shortje hoor, 4sure!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. allstars blijven heerlijk om op te lopen! Die leren zijn heel erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. echt i looooove all stars! deze zijn ook echt super. heb zelf ook een paar van leer gehad, in het klassieke model.
    ik dacht dat ik er al veel had 6 paar. geniet van je nieuwe allstars!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tof dat ze van leer zijn. Toch weer anders dan waar de rest van de wereld op loopt ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou uuh chick! Dan kan ik je zeggen dat we de zelfde maat ongeveer hebben hoor!Dus dan mag je t shortje dan weleens lenen ofzo! Ik kon eerst ook alleen mini mini dingen vinden!Zo irritant!Hallo...ik moet die trunk toch ergens kwijt!hahaha!Jah x meeten is altijd super!Heb Cindy&Robine ook al x gezien en je merkt toch dat t snel klikt tussen blogmeiden! Binnekort hebben jullie toch ook zo'n meeting? Lijkt me echt super!
    Haha en als wij teveel kletsen, heeft de rest maar pech:P!Misschien aan de andere kant kan het ook zijn dat wij juist helemaal dichtvallen!
    Helaas ga ik niet meer op vakantie!misschien wel leuke dag/weekend tripjes doen! En als t weer hier zo blijft vind ik dat ook niet erg;)!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. die zwarte leren all stars zijn geweldig! Je ziet wel duidelijk verschil op de fotos ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die witte heb ik ook. Allstars lopen zoooo lekker

    BeantwoordenVerwijderen
  10. die zijn mooi in het leer!! ik wil ook nog eens lage all stars kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. OOh ik hou zo van Allstars! Ik draag ze zo vaak!
    Love it!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. aaaah.. een hemel voor mijn voeten!! Fuck heels, let's go converse!! (ja niet elke dag tho..:))
    Goeie aankoop, ga je zeker geen spijt van hebben:)

    liefs
    fashionfabrice

    Click here to visit FASHIONFABRICE.
    Click here to visit FASHIONFABRICE.
    Click here to visit FASHIONFABRICE.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ze blijven altijd leuk! Ziet er mooi uit dat leer!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. I pretty much live in mine, that's why they're falling apart right now... I'm going to take the denim-blue ones this year I think, and the white ones.
    Very funny I was the first!
    Btw, thanks for leaving a comment on my blog, I really appreciate it :D

    xoxo Sootjeelina <3

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk zijn ze en ze zijn zo gemakkelijk, ik draag ze onder alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. All Stars zijn altijd goed :) heb zelf ook een zwart laag paar en nog altijd erg blij mee!! Witte wil ik eigenlijk ook nog wel...

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ja die schoenen zijn echt dikke liefde, I know!! Wat zonde dat je EC's net iets te klein zijn :( :( Bij mij zijn ze precies goed maar als ik er sokken in doe zijn ze eigenlijk ook te strak en dan doen ze inderdaad mega pijn!! Maar met dunne panty zijn ze best goed om in te lopen. Kan je ze niet laten uitrekken bij schoenmaker?

    Ja ik woon deels in Arnhem bij mijn vriend, klopt! Maar ga helaas niet naar de Artez show want ben nu in Alkmaar. Ben 2 jaar geleden wel geweest en was super mooi! Heel veel plezier daar!! Maak maar wat mooie foto's dan kan ik later nog even kijken op jouw blog :)

    Goodnight!

    PS: Nieuwe blog layout is nice! Of is je header alleen veranderd?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hahah, ja zo stom! :P Mooi zijn ze eb ik ben heel benieuwd naar je topshop items :D

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Haha dankjewel chick! Ik heb er ook heel veel moeite mee, ook al is dat volgens jou niet te zien ;) Ik ga bijna van mijn stokkie in deze hitte en lig de halve dag in mijn bikini in mijn tuin met zo'n Evian spuitbus haha!

    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Oeeeh die zijn comfi ik heb nog hoge allstars in het blauw maar doe ze eigenlijk nooit aan!
    Ben benieuwd naar je topshop aankoopjes, heb je ze al binnen??

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Prachtig gedicht hoor!
    Ik zie er ook niet uit met dit weer hoor!Ik doe dan snel een jurkje aan en zonnebril&hoedje op;)!Klaar is keer. Ik ben net een lopende fontein met dit weer!Yakkes;)!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. ah all stars klassiekers! ik krijg wel pijn na een dag omdat die binnenkant eigenlijk gewoon plat is zeg maar. maar ze blijven fijn als sneakers. btw je hebt ze ECHT nodig in Rome, geloof me ;) daar wil je niet op slippers en al helemaal niet op hakken met al die ongelijke stenen overal! en btw ik zal mn blouse niet verkopen haha, maar if so laat ik t weten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ze zijn echt heel leuk, waar heb je die zwarte leren gekocht? want die zoek ik al sinds vorige winter! x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails