zaterdag 20 juni 2009

Ebay Emergency

I absolutely adore these pairs of heels (especially the last ones.. lóóóve them!), but unfortunately.. they're too small! All of them! Aarrgh! Did my feet decrease in size?!
Interested? Visit my 'marktplaats' @ http://verkopers.marktplaats.nl/3387812

13 opmerkingen:

 1. Ahh wat erg! Dat je ze zelf niet kunt dragen :( Poor woman.. hoop dat je ze ooit nog in je eigen maatje vindt :D Maar ach, er zijn nog vissen in de zee :p Succes met je verkoop dudie!

  x!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is altijd zo balen als je iets binnen krijgt wat niet past! ZARA valt over het algemeen klein dus denk niet dat je voeten zijn gegroeit haha maar succes met de verkoop! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh jammer dat ik niet die maat heb! Ik heb net ook iets gekocht op ebay van het merk zara.. en ik hoop dat ze passen! want het is wel maat 41 maar idd zara valt vaak kleiner uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He, ik weet niet of je me nog kan herinneren, maar ik had een rode blazer op ebay gewonnen die jij ook wel wilde hebben. Ik heb hem gister ontvangen maar hij is dus veel te groot :( dus ik moet hem verkopen. Hier is de marktplaatslink als je nog interesse hebt: http://link.marktplaats.nl/260153220

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhhw wat jammer! Ik vind het 2e paar geweldig (ik ga je zo terugmailen!) maar ook de 3e zijn wowwwww. Je had toch ook nog een turkoois-achtig paar van Topshop via Ebay? Heb je die al binnen? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Sophie: jep, die zijn me te groot, haha, maar ik hoop dat dat met een zooltje wel op te lossen is.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het laatste paar is leuk ja, maar ik mag geen schoenen meer kopen ;) Successss!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ze zijn inderdaad erg mooi! Wat jammer dat je ze niet past !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. WOW, idd dat zij echt precies dezelfde :| cool ik een paar dezelfde schoenen als karla haha XD alleen dan in een ander kleurtje.
  ----
  zonde van de schoenen trouwens. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn echt prachtig!
  Ik wil ze :O.

  Mail je me even?
  glamour.bbey@gmail.com

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails