zondag 3 januari 2010

Outfit - Miss Selfridge overknees


Crappy pictures, Make-upless-sleepy-head, simple outfit, but: gorgeous boots, in my opinion though. I received my boots the day before I went to Risoul, so I wasn't able to wear them (they're comfortable, but not at snowy mountaintops ;)). Now I am! Unfortunately I'm forced to wear flat boots when I go outside, because of the slippery sidewalks in my town. I think I'll stay inside ;)

22 opmerkingen:

 1. Oeh, mooi zijn ze zeg! Ze zijn ook lekker lang zie ik, SUPER! Jij ook een gelukkig nieuwjaar toegewenst, vol geluk en gezondheid! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je hebt ze binnen zie ik!!

  en hoe vallen ze? Gaat het me lukken met mn 37/38?
  las dat ze vallen als een 39/40 :(

  locavore@egf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit.. je boots zijn echt top!
  En nog de beste wensen voor het nieuw jaar :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deb dit staat je ZO MOOI. Echt heel vrouwelijk maar nog steeds stoer. En je figuur is ook heel mooi met zulke hoge laarzen & een legging!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mag ik vragen waar je lange shirt vandaan hebt.
  de linkse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw ze staan je echt heel goed de overknees super!:)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De overknees zijn echt mooi en staan je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die zijn mooi zeg!

  Ik zal mijn best doen voor foto's, ik kan hier thuis alleen echt niks door het licht (of het gebrek eraan kan ik beter zeggen) De lengte is echt net goed, hij had niet korter moeten zijn! Misschien eBay?
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh die laarzen zijn geweldig en je shirts zijn ook super! Nog een gelukkig nieuwjaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi! & leuke outfit ook!

  Oei, dat meen je niet? Wat erg! Dat is echt onwijs balen! Maar idd haha niks gebroken! ;) Wel weer helemaal opgeknapt nu?

  Ik probeer te boarden ja hahaha! Ik heb lessen gevold in NL op zo een rolband & heb wat geoefend in de sneeuwhallen en daar kon ik het uiteindelijk. Maar toen ik op wintersport ging ben ik alleen maar op mn kont de afdalingen afgegaan want ik vond het ENG hahaha! Ik kon nog niet sturen en zag me zelf al helemaal de afgrond in gaan dus ik vond het hels daar haha maar we waren er maar 3 dagen (we hadden geboekt voor 5 maar genaaid door de reisorganisatie) en de 1e dag waren we dus op pad gegaan, de 2e dag in de hotelkamer gebleven (dat was nog de leukste dag van die hele trip hahaha) en de 3e dag ben ik op zo een kinderpiste gaan oefenen en ben ik gaan leren sturen enzo en toen gingen we alweer naar huis! haha! Dus ik heb nu in de planning staan om ook met mn vriendinnen te gaan volgend jaar en dan nemen we daar lessen en dan hoop ik het eindelijk ook te kunnen! haha! Want ik vind het wel echt onwijs leuk om te doen maar ben echt een schijterd! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is 8556, wat ga je bestellen?? =D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hmm, je moet gewoon het duurste item apart bestellen met die code! Maakt verder niet uit of je al een bestelling hebt staan of later nog dingen toevoegd, maar niet meerdere items in één keer bestelling met die code..

  Mss is dat het?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey ,

  zou je mij je email willen sturen naar faye@ilovefashionnews.com
  heb wat vragen met betrekking tot je blog..

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails